is : 09:54:39
Gratis lidmaatschap
Top paragnosten
Tarot van de dag
Reading
topparagnosten.nl / topparagnosten / fotoanalyse-topparagnosten / Anne-Fleur /
   
  Stuur een foto voor analyse naar topparagnoste Anne-Fleur
   
  Fotoanalyse door Anne-Fleur
Anne-Fleur
Stuur foto naar Anne-Fleur
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt topparagnoste Anne-Fleur over zichzelf:  
       
    Werken met jou energie of van een dierbare overledene, kan voor jou vele oplossingen bieden. Een boodschap mogen ontvangen waardoor je weer verder kan of waardoor het verlies van een dierbare beter te plaatsen valt, is een waardevol geschenk, neem er daarom ook de tijd voor. Wanneer er tijdens een gesprek persoonlijke zaken de aandacht vragen, zal ik je dit zeker meegeven en of beantwoorden. Ik werk graag met de zielenwereld, maar kan je ook bijstaan met het aanvoelen van persoonlijke zaken. Als medium en energetisch coach help ik jou graag verder.
       
 
Hoogsensitief
Paranormale coach
Raadgever
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Topparagnoste Anne-Fleur.

Tot slot kan u Topparagnoste Anne-Fleur contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Anne-Fleur
AANWEZIG JUNI 2019
     
 
ZAZOMADIWODOVR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in juni aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda topparagnosten' klikt, dan zie je welke collega topparagnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda topparagnosten
 
 
  Top paragnosten Topparagnosten.nl Home | Mobiele website | Werken als topparagnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer