consult met top paragnost
icon-gi-ico-9

logo paragnostenVEELGESTELDE VRAGEN OVER TOP PARAGNOSTEN

Lees hier de meest gestelde vragen over onze top paragnosten, helderziendheid, toekomst voorspellen, telefoonadvies, mailsessie, tarotkaarten, daghoroscoop en de werking van de website topparagnosten.nl.

Kan u de antwoorden op uw vraag hieronder niet vinden,
dan kan u deze stellen via het contactformulier.

We zijn allemaal individuen en de ene voelt zich nu eenmaal meer aangesproken tot de ene paragnost dan de andere. Elk paragnost heeft zijn of haar eigen gaven en specialiteiten, maar ook een eigen manier van de zaken naar u over te brengen. Het ene paragnost legt de kaarten, een ander stelt gerichte vragen of heeft een geboortedatum nodig. Laat u dus na een eerste spiritueel consult niet ontmoedigen, er is vast een paragnost waar u zich goed bij voelt: ontvang duidelijke visies over levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk.

Wanneer je twijfelt welk paragnost te contacteren voor een consult, lees dan eerst eens de reviews van andere bezoekers.

Nadat u uw foto gratis doorstuurde naar een paragnost, moet u zelf contact opnemen met de paragnost waar u de foto naar doorstuurde. Dat kan onmiddellijk of op een later tijdstip, u kan deze contacteren voor fotoconsult via telefoonadvies of via mailsessie. Verwijs aan de telefoon of in de e-mail steeds naar uw doorgestuurde foto en het tijdstip dat u de foto doorstuurde.

Wanneer u een mailsessie aangaat met een spiritueel paragnost, dan ontvangt deze paragnost hiervan onmiddellijk een melding. Onze top paragnosten werken op zelfstandige basis en kiezen hun werktijden zelf. Sommige paragnosten werken soms tot laat op de spirituelehulplijn waardoor ze pas de dag nadien tijd hebben om uw mailsessie te beantwoorden. Wij moedigen onze top paragnosten aan om uw mailsessie zo spoedig mogelijk te beantwoorden, uiterlijk binnen de 48u.

Indien uw mailsessie uitzonderlijk toch eens niet binnen de 48u zou worden beantwoord, gelieve ons dit te melden via het contactformulier. Dan laten we de keuze aan u: of u ontvangt de gemaakte kosten terug als credits in uw account of u vraagt om uw mailsessie met top paragnost opnieuw te verlengen voor 48u.

Onze website toont live de status van een paragnost, wij kunnen deze niet zelf manipuleren. Een paragnost in gesprek is dan ook echt in gesprek met een klant. Sommige paragnosten houden consults die wat langer duren. Of ze worden onmiddellijk opgebeld van zodra ze inhaken door een andere klant. Voor u lijkt het dan misschien dat ze nooit beschikbaar komen. We raden u aan om nog even geduld te hebben, een verzoek in te dienen of een mailsessie met deze top paragnost aan te vragen.

Eerlijk is eerlijk. Een paragnosten-account aanmaken bij topparagnosten.nl kost je geen geld. Als je een account hebt aangemaakt, dan geniet je van acties, gratis belminuten, krijg je extra mogelijkheden en functies, kan je favoriete top paragnosten aanduiden, gratis je daghoroscoop lezen en ontvangen,... ontvang je een persoonlijke paragnosten-code en betaal je enkel wanneer je verbonden bent met een top paragnost.

Voor welke paragnosten-diensten moet ik dan wel betalen? U betaalt enkel wanneer u gebruik wenst te maken van onze betalende diensten zoals een telefoonadvies. Met een paragnosten-account belt u bovendien aan een voordeliger tarief met onze top paragnosten en gaat u pas betalen van zodra u effectief verbonden bent met de paragnost van uw keuze. Het uitbellen naar top paragnosten en het keuzemenu kosten u geen saldo. Met een paragnosten-account kan u tevens op elk ogenblik en vanuit elk land ter wereld een mailsessie aangaan met een top paragnost.

Indien u uw wachtwoord vergeet, dan sturen wij het stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord op naar uw e-mailadres.

Via uw paragnosten-account kan u van overal ter wereld anoniem vragen stellen aan onze paragnosten. De antwoorden van onze paragnosten worden naar het e-mailadres van uw account doorgestuurd. Een paragnost krijgt uw e-mailadres nooit te zien.

Wenst u liever volledig anoniem te blijven? Geef dan het fictieve e-mailadres paragnost@test.com op. U dient uw wachtwoord dan goed te onthouden, want u ontvangt van ons dan geen stappenplan voor aanvraag van een nieuw wachtwoord. Maakt u als anonieme klant gebruik van onze mailsessies, dan kan u de antwoorden van onze top paragnosten steeds nalezen in uw paragnosten-account bij de rubriek mailsessie-historiek.

Bent u zeker dat u de review plaatste op topparagnosten.nl? Wanneer u de review plaatst op onze mobiele website of app of wanneer u deze plaatst op een andere domeinnaam, dan zal de review niet te zien zijn op topparagnosten.nl, maar wel op de mobiele website of app waar u de review plaatste. Het kan bovendien tot 48u duren alvorens uw review op topparagnosten.nl zichtbaar wordt. Als u een review plaatst voor een bepaald paragnost, dan is het mogelijk dat deze review enkel op de profielpagina van deze paragnost wordt weergegeven. Niet alle reviews worden op de homepagina of op de overzichtspagina getoond. De reviews worden in omgekeerde chronolgische volgorde getoond. Wanneer een top paragnost meerdere reviews ontvangt, dan worden enkel de meest recente reviews getoond.

Wanneer een top paragnost niet akkoord gaat met een geplaatste review, dan heeft deze, na overleg met de websiteigenaar en enkel na gegronde redenen, het recht deze te laten verwijderen.

Haak bij een storing of slechte kwaliteit aub in en probeer een nieuwe connectie / telefoonadvies op te starten. Doet hetzelfde probleem zich meermaals voor, noteer dan aub het tijdstip en de naam of pincode van de gebelde top paragnost. Wanneer u ons vervolgens contacteert, dan kunnen wij u in de account vergoeden voor de eventueel verloren credits.

Wanneer u belt met een top paragnost, dan zal ons systeem connectie maken tussen uw telefoonlijn en de telefoonlijn van de door u geselecteerde paragnost. Er kan zowel aan uw kant als aan de kant van de top paragnost een technisch probleem voordoen. Gelukkig gebeurt dit niet vaak.

U wenst zich graag aan te sluiten bij ons team van top paragnosten. Dat kan. Je moet als top paragnost wel minstens 18 jaar oud zijn en beschikken over een vaste internet of telefoonlijn. Je werkt op zelfstandige basis op topparagnosten.nl en bepaalt dus zelf wanneer je wenst te werken op onze website.

Neem nu contact met ons op.

Probeert u aub minstens 3 maal. Wanneer u uw persoonlijke paragnosten-code ingeeft dan herkent het systeem van topparagnosten.nl- de toon dat overeenkomt met het cijfer dat u ingeeft. Soms komt het signaal slecht door bij bepaalde type telefoons. Lukt het nog steeds niet na 3 keer proberen? Neem dan contact op via het contactformulier, dan bezorgen we u een nieuwe persoonlijke paragnosten-code.

Wanneer u het saldo van uw paragnost-account oplaadt, gelieve dan na de betaling op de knop 'bestelling afronden' te klikken. Wanneer u dit niet doet, dan kan het tot 30 minuten duren alvorens de bank met ons contact opneemt en wij de betaling ontvangen.

Druk na het betalen op de knop 'bestelling afronden', dan wordt het bedrag onmiddellijk aan het saldo van uw paragnost-account toegevoegd.

Onze website toont live de status van een paragnost. Is de status op de website ondertussen verandert naar in gesprek? Dan is het zo dat een andere klant enkele seconden voor u deze top paragnost heeft opgebeld. Daar kunnen we spijtig genoeg niets aan doen.

Is de status op de website van deze top paragnost nog steeds beschikbaar dan heeft de top paragnost op dat ogenblik een privégesprek zonder zich uit te schakelen op de website. Gelieve ons dan te contacteren via het contactformulier. Wij schakelen deze top paragnost uit en vergoeden u in uw account indien u credits zou verloren hebben.

Soms werkt een top paragnost niet voor enkele dagen. Zijn ze ziek of even op reis.
Klik onderaan in de footer op "Paragnost zoeken".

Wanneer een top paragnost in dit overzicht staat, dan kan u er van op aan dat ze binnenkort weer online zullen komen.

logo paragnostenINTEGERE PARAGNOSTENSTEL UW VRAAG

Onze integere paragnosten staan klaar voor u, zij kunnen u ook een heel persoonlijke info over uw toekomst geven: ontvang duidelijke visies . Wilt u weten wat u te wachten staat op het gebied van levenspartner, soulmate, huisdieren, geld of geluk?

Bel vandaag met een top paragnost en kom nog meer te weten over je persoonlijke toekomst.


TOP